A A A

Psihološka radionica

Психолошка радионица Иване Кузмановић

11 Apr 2019

„Мушко-женски односи су најважнији, јер је развој сваког бића – од детета до одраслог човека, одређен управо овим односом“, овим речима је започела своју психолошку радионицу Ивана Кузмановић пред препуном салом посетиоца, која је одржана у Свечаној сали ГО Врачар, у четвртак, 11.априла 2019. године.

Овог пута тема је била интересантна за оба пола, јер је Ивана гласно размишљајући, приметила да је у сали присутан известан број мушкараца. Током предавања озбиљно се повела дебата око питања разумевања мушких поступака од стране жена, где је Ивана стала у одбрану мушких представника. До краја радионице дискутовало се о сличностима и разликама међу половима.

Мислимо да знамо које су разлике, заваравамо се идејом да смо ми са Венере, а они са Марса, а заправо смо сви створени од праха и у прах се враћамо, од мајке Земље поникли и у утроби њеној утихнули. На крају смо закључили да је свима потребно исто: љубав, пажња, разумевање, виђеност, подршка и ослонац. Сви се плашимо бола и сви желимо да будемо срећни.