A A A

Koncert Eho odiseja

КОНЦЕРТ СОЛО ПЕВАЧА АНСАМБЛА „ ЕХО ОДИСЕЈА“

6 Jun 2019

„ Пођимо путем којим се ређе иде – нема гужве“ је назив концерта  соло певача ансамбла ЕХО ОДИСЕЈА који је одржан у галеријском простору Градске општине Врачар.
На програму су били одломци из опера Вердија, Пучинија, Бизеа, Маскањија и других аутора уз пратњу  пијанисткиње Анамарије.
Као и сваке недеље, посетиоце концерта, испред домаћина, поздравила је чланица Већа Градске општине Врачар, Мирјана Митровић речима добродошлице.
„Музика представља важан део наше културе и присутна је у многим аспектима свакодневног живота како одраслих тако и најмлађих. Као организатор концерата, Градска општина Врачар се труди да избором извођача, репертоара, сваке среде у недељи, публици пружи прилику да   чује и ужива у врхунским ванвременским делима музике и задовољимо укус најзахтевнијих познавалаца музике. Уверени смо да ће у концертима једнако уживати сви посетиоци и да ће доживети незаборавне тренутке”, рекла је Мирјана Митровић.

Ансамбл „Ехо Одисеја“ годинама негује традицију „белканто“ оперског певања на оригиналан начин, комбинујући широк репертоар са стандарним оперским. У својој прошлости наступали су на бројним фестивалима пласирајући свој оперски медли (најзначајнији фрагменти оперских сцена), оперете, наполитанске канцоне, руске, шпанске и филмске „мјузикл“ хитове.

У својим Шоу наступима ЕХО ТЕАТРА заједно са глумцима, изводе сценске игре уз пројекције немих филмова са оригиналном клавирском пратњом, мултимедијалне призоре са гостима виолинистима и челистима.