A A A

Uvek na usluzi Vračarcima

UVEK NA USLUZI VRAČARCIMA

22 okt 2020

U cilju što bolje komunikacije sa građanima predsednik Gradske opštine Vračar prof. dr Milan A. Nedeljković razgovarao je danas sa Vračarcima. U okviru akcije „Razgovor sa predsednikom“, u prostorijama Opštine, građane su na prethodno zakazan razgovor  primili zamenik predsednik Opštine Dejan Ribać, član Veća Rajko Tanasijević, načelnik Uprave Gordana Basta, pomoćnik predsednika Marko Nikić i šef Kabineta Nikola Jelenković.

Rukovodstvo Opštine Vračar bilo je na raspolaganju građanima za sva pitanja i probleme koje imaju. Zajedno sa saradnicima, predsednik Nedeljković saslušao je Vračarce i obavestio ih da će čelnici Opštine i zaposleni u Upravi učiniti sve da reše probleme koji su u njihovoj nadležnosti u što kraćem roku. Građani koji su izneli probleme koji nisu u nadležnosti Opštine upućeni su na ustanove i institucije koje im mogu pomoći i rešiti njihov problem.

Gradska opština Vračar će nastaviti sa praksom da organizuje otvorena vrata za sugrađane kako bi im pomogla u rešavanju problema, ali i čuli njihove sugestije i predloge za unapređenje života u opštini.