A A A

Sednica Skupštine

ODRŽANA 4. SEDNICA SKUPŠTINE GRADSKE OPŠTINE VRAČAR

28 dec 2020

Odbornici Skupštine Gradske opštine Vračar usvojili su na sednici u petak Odluku o budžetu Gradske opštine Vračar za 2021. godinu sa projekcijama za 2022. i 2023. godinu, kao i Kadrovski plan za narednu godinu. Donet je Zaključak o davanju saglasnosti na finansijski i plan rada za 2021. godinu Ustanove Centar za obrazovanje „Božidarac – 1947“ kao i rešenja o razrešenju i imenovanju novog člana nadzornog odbora pomenute Ustanove.

Takođe, je doneto Rešenje o izmeni rešenja o obrazovanju opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Vračar. Usvojen je i Akcioni plan za sprovođenje Strategije pristupačnosti Gradske opštine Vračar za period od 2021. do 2022. godine.

Predsedavajući Skupštine se zahvalio svim odbornicima, šefovima odborničkih grupa, načelnicima Uprave i svim članovima Veća, Kabinetu predsednika i svima koji su, kako je rekao učestovali u realizaciji velikog posla koji je završen u ovoj godini.

Uglješa Mrdić, šef odborničke grupe „ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“ u Skupštini Gradske opštine Vračar, najavio je otvaranje vrtića u aneksu upravne zgrade opštine Vračar kao i izgradnju novog sportskog centra na Južnom bulevaru. „Budući da Opština Vračar brine o svojim sugrađanima, u 2021. godini trudićemo se da još više radimo u interesu stanovnika Vračara“ poručio je Mrdić.