A A A

nagradjeni najbolji ucenici vracara

NAGRAĐENI NAJBOLJI VRAČARSKI UČENICI OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA

30 jun 2020

Predsednik Gradske opštine Vračar prof. dr Milan A. Nedeljković i član Veća zadužen za obrazovanje Dragi Lukić uručili su nagrade najboljim vračarskim učenicima za izuzetno zalaganje i odlične rezultate tokom školovanja. Opština je nagradila 212 učenika dobitnika diplome „Vuk Karadžić“ i 17 učenika nosilaca priznanja „Đak generacije“. Najbolji učenici u školskoj 2019/2020. godini dobili su od Opštine Vračar pohvalnice i knjige.

Predsednik Nedeljković čestitao je učenicima na postignutom uspehu i poručio, da je važno da ostanu jednako vredni i marljivi tokom daljeg školovanja. Poželeo im je puno sreće i uspeha u budućnosti, da upišu željene srednje škole i fakultete i nastave sa dobrim rezultatima. „ Impresivan broj dobrih učenika, to je veliki uspeh za mene, za njih, njihove roditelje i profesore kao i Gradsku opštinu Vračar“, izjavio je Nedeljković u obraćanju medijima. Najboljim učenicima poklone je uručio i predsednik Skupštine opštine Vračar Mihailo Grupković.

Ove godine, iz bezbednosnih razloga, rukovodstvo Opštine Vračar organizovalo je tradicionalni prijem najboljih učenika na platou ispred zgrade Gradske opštine Vračar, primenjujući sve propisane preventivne mere u cilju suzbijanja infekcije izazvane korona virusom kako ne bi učenike nepotrebno izlagali riziku u danima kada raste broj zaraženih. Svečanosti su prisustvovali roditelji i profesori najboljih učenika.