A A A

Poseta PU "Vračar"

ПОДЕЛА ЕДУКАТИВНИХ СЛИКОВНИЦА НАЈМЛАЂИМ ВРАЧАРЦИМА

24 мар 2021

Предшколској установи Врачар данас је уручено 3000 едукативних сликовница „ Упознајмо вирусе и бактерије, та невидљива створења“, како би биле подељене деци која иду у јаслице и вртиће на територији Општине.

Председник Градске општине Врачар проф.др Милан А. Недељковић истакао је задовољство што Општина, прва у Београду, учествује у акцији поделе сликовнице, настале у сарадњи издавачке куће „ЈРЈ“ и компаније „Хемофарм“ која на веома занимљив и поучан начин упознаје малишане са превенцијом болести.

„Драго ми је да имамо ту част и могућност да први у Београду кренемо са едуковањем малишана у циљу спречавања заразе и болести, а превенција је најбољи лек“, рекао је проф.др Милан А. Недељковић.

Присутнима су се обратиле ауторка сликовнице Јована Мајсторовић и Санда Савић директорка корпоративних послова и комуникација компаније „Хемофарм“, нагласивши да у ово време пандемије едукација деце јесте предуслов одговорног и здравог друштва.

Данашњој акцији присуствовали су чланови Већа Градске општине Врачар Биљана Ракић и Драги Лукић, као и шеф Кабинета председника Градске општине Врачар Никола Јеленковић.