A A A

Prijatelji dece Vracara

Пријем код председника Општине

5 Oct 2021

Традиционално дружење деце Врачара и председника Градске општине Врачар уприличено је данас у свечаној општинској сали. Удружење „Пријатељи деце Врачара“ организовало је „Пријем код председника Општине“.

Проф. др Милан А. Недељковић председника Градске општине Врачар, чланови Већа Биљана Ракић и Драги Лукић, помоћник председника Општине Коста Маловић уручили су деци дипломе и похвалнице за постигнуте најбоље резултате на општинским такмичењима и ликовним конкурсима током школске 2020/2021. године.

„Општина и Удружење „Пријатељи деце Врачара“ одржава лепу традицију да на овај начин скрене пажњу на најбоље и најталентованије младе људе. Хвала вашим родитељима што су вас учинили племенитим, хвала вашим учитељима и наставницима што су од вас извукли оно најбоље, јер права је уметност радити са децом, образовати их и водити кроз живот, из разреда у разред. Зато учите и истрајте на том путу, због вас самих, али и због Врачара и Београда, јер сам сигуран да међу вама седе они који ће у будућности бити носиоци развоја нашег града“, рекао је Недељковић.

Деца су се представила победничким песмама, а најбољи ликовни радови биће изложени у галерији „Божидарац“.