A A A

8. sednica SO Vracar

OSMA SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE VRAČAR

23 nov 2021

U ponedeljak, 22. novembra, održana je 8. sednica Skupštine Gradske opštine Vračar, na kojoj je prisustvovalo 49 od ukupno 63 odbornika. Sednicom je predsedavao zamenik predsednika Skupštine Vlada Pavlović, na početku koje je minutom ćutanja odata pošta preminulom odborniku Skupštine Gradske opštine Vračar i istaknutom umetniku Marini Tucaković Radulović.

Na sednici je potvrđen mandat odborniku Sunčici Stanković Kotarac sa Izborne liste „ALEKSANDAR VUČIĆ-ZA NAŠU DECU.“ Odbornici su na sednici doneli Odluku o pokretanju procesa izrade plana razvoja Gradske opštine Vračar za period 2021 – 2027. godinu. Takođe, doneli su odluke o usvajanju redovnog godišnjeg finansijskog izveštaja i izveštaja revizora za 2020. godinu: Javnog preduzeća „Poslovni prostor Vračar“ – u likvidaciji, ustanove Sportsko-rekreativno obrazovni centar „Vračar“ Beograd – u likvidaciji i ustanove Narodni univerzitet „Božidar Adžija“ – u likvidaciji.

Na kraju sednice odbornici su doneli Rešenje o izmeni i dopuni rešenja o imenovanju predsednika, zamenika predsednika, članova i zamenika članova Izborne komisije Gradske opštine Vračar u stalnom sastavu.